dimecres, 2 de novembre del 2016

Open Arms, Teaming 2015-2016

Resultado de imagen de proactiva open arms

Des de l'any 2007 les persones que treballen a l'Escola Joan Pelegrí poden participar al Teaming que, literalment vol dir "fer equip". El Teaming dona l'oportunitat de realitzar microdonacions que per si soles tenen poc valor (per exemple, 1 euro al mes) però que, unides amb les de la resta de companys i companyes, poden significar una gran ajuda per algú.

L'import que s'ha recaptat a través del Teaming 2015-2016 ha sigut de 698 euros i s'ha entregat a Proactiva Open Arms, una organització no governamental i sense ànim de lucre que té com a objectiu rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Així doncs, es dedica a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al Mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant.


A principis de setembre 2015 van decidir traslladar-se a l'illa de Lesbos per ajudar els refugiats que arribaven a la costa grega. Segueixen allà, vigilant i salvant vides. Però les morts i naufragis de refugiats a la Mediterrània Central s'han multiplicat. Ara el seu  objectiu és anar més enllà i arribar on els refugiats els necessiten.


Per si en vols saber més a continuació et deixem l'enllaç a la seva pàgina web:

www.proactivaopenarms.org/es










                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada