dilluns, 9 de maig del 2011

Lipdub per la macroactivitat UNESCO 2011


El passat 15 d’abril tota l’escola es va mobilitzar per poder dur a terme la macroactivitat de la campanya UNESCO d’aquest any. Durant tot el matí, els alumnes i els professors de l’escola es van estar preparant per fer una gran performance per tota l’escola. Samarretes pintades, cartells, disfresses i detalls donaven un sentit especial al lipdub que faríem.
A més, la presència del grup N’crisi, que posaven el seu granet de sorra aportant la música, va fer del nostre lipdub una activitat molt especial. La cançó, titulada “Jo tinc un somni” en honor al discurs de Martin Luther King “I have a dream”, era perfecta.
Així que, després de setmanes de feina per l’organització, després d’haver assajat dues tardes amb els més protagonistes, i després de preparar-ho tot, vam poder fer l’espectacular gravació, començant pel carrer Torre Damians passant per diversos espais de l’escola fins a arribar al poliesportiu. El lipdub està penjat al campus virtual de l’escola, on el podreu veure tantes vegades com vulgueu.
El lipdub porta per títol “Dona i Pau”, en relació amb la campanya UNESCO d’aquest any, dedicat a les dones palestines i el seu paper en el conflicte palestinoisraelià. 


Video del Lipdub:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada