dilluns, 18 de març del 2013

Macroactivitat Campanya Unesco 2013

El divendres dia 15 de Març tot  l'alumnat de Secundària va participar en la Macroactivitat de la Campanya de solidaritat d'enguany. Després de la sensibilització  a les tutories, l'activitat consistia en fer entre tots mil ocells de paper amb un missatge "Desitgem que les persones de Guarjila visquin amb dignitat i justícia". Diu una llegenda japonesa que si es fan mil ocells de paper amb un desig, aquest es complirà. Els ocellets de paper amb els missatges estan penjats al vestíbul de l'escola.

A més a més l'alumnat va poder signar una carta que enviarem als diaris i posar un euro per col.laborar en les reformes de l'escola i la clínica comunal de Guarjila (El Salvador). En total vam recollir 738,15€, que farem arribar a través de l'escola Joan XXIII de Bellvitge que estan agermanats amb aquesta comunitat i cada estiu viatjen a El Salvador. Durant les dues hores que va durar la macroactivitat es van anar filmant escenes, que formaran part del videoclip que el Grup Unesco està realitzant amb la cancó "L'últim combat" del grup Obrint Pas.


Gràcies a tothom per la vostra col.laboració!! Properament anirem penjant més fotos de la macroactivitat!!



1 comentari:

  1. Us voldria felicitar per la realització de la macroactivitat, per l'esforç que ha representat planificar i executar tot el projecte i perquè heu omplert l'escola d'il·lusió i d'uns valors que cal estendre arreu.

    ResponElimina