dimecres, 27 de juny del 2018

Celebració 25è aniversari Grup Unesco


El passat dimecres dia 20 de Juny  vam celebrar, al menjador de l’escola de Secundària, el 25è aniversari del naixement del Grup UNESCO de la nostra escola.
A 2/4 de 2 del migdia la Mercè Boix, mestra i coordinadora a Primària del Grup UNESCO, va donar la benvinguda a totes les persones assistents -professorat actual i professorat ja jubilat però que al llarg de tots aquests anys han estat part activa del Grup i representants de l’alumnat- i va agrair la feina feta en aquests 25 anys tot animant a continuar treballant en aquesta línia.
A continuació es va procedir a destapar la frase extreta de la Constitució UNESCO “Les guerres neixen en la ment de les persones i, per tant, és en la ment de les persones on han d’edificar-se els fonaments de la pau” per part de les persones que van formar part de la 1a reunió del Grup UNESCO l’any 1992: Miquel Cubero, Toni Lladó, Albert Marzà i Anna Muxí. Amb un record especial per la Tere Astasio que també va formar part d’aquest grup inicial.
Després la Montserrat Gusi, professora i coordinadora a Secundària del Grup UNESCO, va explicar el perquè d’aquesta frase, i va donar pas a l’Albert Marzà que, com a membre fundador va llegir un text per explicar el germen del Grup. Aquest text el podeu trobar a continuació d’aquesta notícia.
Per acabar aquesta 1a part de l’acte, la dels parlaments, la Montserrat Gusi va llegir un altre text amb tota una sèrie de reflexions que el Grup vam elaborar en la valoració que vam fer per celebrar els 20 anys d’existència. Reflexions que recullen on som ara i cap a on volem anar. Un document intern que vam voler compartir i que podeu llegir més avall.
Tot seguit les persones fundadores i les coordinadores del Grup van bufar les 25 espelmes del pastís commemoratiu i d’aquí es va passar al pica-pica i brindis per acabar l’acte.
Pels assistents va ser un acte molt emotiu on es va valorar la feina feta durant tots aquests cursos i es van recordar fets i anècdotes que ja teníem oblidats.
Ens veiem d’aquí 25 anys més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada