dimarts, 6 de maig del 2014

Visita d’escoles del PEA UNESCO del Brasil


Un grup de 35 directius de diferents centres educatius membres del Pla d’Escoles Associades (PEA) a la UNESCO del Brasil ha vingut a fer una visita a la nostra escola. Durant el temps que han estat amb nosaltres els hi hem explicat quins són els orígens de la nostra escola i quina és la línia pedagògica que seguim. També hem fet una visita a les instal·lacions de l’edifici de Secundària.

Els nostres convidats ens han manifestat el reconeixement envers el treball que duem a terme de suport i seguiment de l’alumnat, el manteniment de les instal•lacions i l’equipament als laboratoris i tallers. S’han mostrat especialment interessats també en la gestió de la diversitat (alumnat amb diferents habilitats i interessos dins una mateixa aula), la tutoria (acompanyament i orientació) i la gestió de la convivència.

L’Escola Joan Pelegrí som membre de la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO de Catalunya (XEAUC). De fet, el domicili social d’aquesta institució és a les nostres instal·lacions de Secundària.

L’anècdota ha estat protagonitzada per Flavio Bettio, tècnic de manteniment a l’àrea de Tecnologia, que és nascut al Brasil i s’ha trobat inesperadament amb la directora de la seva escola de joventut.

[Reproduïm aquesta notícia de la web de l’Escola Joan Pelegrí: http://www.joanpelegri.cat/noticies/visita-descoles-del-pea-unesco-del-brasil/. ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada