dijous, 22 de maig del 2014

“Tastant la vida” amb les cançons del Galo


Per tercera vegada, Josep Maria Galofré “Galo” va canviar el xandall per la camisa i el xiulet per la guitarra i ens va oferir un recital íntim i proper, alhora que reivindicatiu, a la sala d'actes de la nostra escola. El concert que s'encapçala amb el títol “Tastant la vida”, ens va apropar una mica més a la vida del Galo i als seus pensaments, a través de les cançons del seu disc “Temps de sentiments”.

Va fer arribar paraules d'agraïment per a tothom i, amb molta sinceritat, explicava històries i records tot connectant amb el públic a través de les seves lletres.

La història d'amor platònic amb la seva professora de francès, una cançó d'amor dedicada a la seva dona, una altra dedicada al barri d'Hostafrancs, lletres dedicades a la pau (que ha posat música al resum en vídeo del concert); cançons de denúncia i, com no pot faltar en el Galo, cançons i reivindicacions dedicades a la cultura catalana que tant s'estima.

Cal destacar que el concert era totalment solidari i tots els diners recaptats amb les entrades aniran destinats íntegrament a l'associació Pallapupas i l'Associació Ressò, entitats socials amb les quals hem col·laborat durant la campanya UNESCO d'enguany. També s'hi dedicaran part dels guanys de tots els CD's venuts, sumant així un total de 820 euros recollits.

Moltes gràcies, Galo!

Grup UNESCO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada