dijous, 31 de gener del 2013

REBEM EL SEGON PREMI EN EL PRIMER CONCURS DE LIPDUBS PER LA PAU


Ahir, 30 de gener de 2013, Dia Internacional de la Noviolència i la Pau, va ser lliurat a la Filmoteca de Catalunya el primer Premi de Lipdubs per la Pau que ha organitzat l’ICIP (Institut Català Intenacional per la Pau).

En aquest concurs s’hi van presentar 32 escoles i instituts de tot Catalunya.

L’Escola Joan Pelegrí va obtenir el segon premi pel lipdub “Dona i Pau” que va ser realitzat durant el curs 2010-2011 dins de la Campanya de cooperació amb les dones palestines.

Va recollir el premi Judith Casadesús, com a directora del lipdub. A més d’ella, va assistir a l’acte una nodrida representació de professorat, alumnat i PAS de la nostra escola i de les altres nou escoles finalistes.

Volem felicitar a tots i totes els que amb la vostra participació en la macroactivat vau fer possible aquell libdub, del qual el jurat va destacar l’encert en la tria de la cançó, la claredat del missatge i la seva realització “vertiginosa”.

També volem agrair a l’ICIP la seva iniciativa d’organitzar aquest concurs. I, finalment, volem felicitar a l’IES Vinyet de Sitges, guanyador del concurs, pel seu lipdub “El somni de la Vinyet”.


1 comentari:

  1. Felicitats a tots el qui vàreu fer possible aquest lipdub tot omplint de color, música i emocions l'escola. Aquesta activitat reflecteix els valors del treball en equip i transmet un missatge que s'identifica amb els valors de la nostra escola.

    Enhorabona i gràcies.

    ResponElimina