dijous, 17 de gener del 2013

L'ICIP ha seleccionat el nostre LIBDUB

Des de l’ICIP us volem reiterar el nostre agraïment per participar al I Concurs de Lipdubs per la Pau. Més de 14.200 infants, joves i personal de 32 centres d’ensenyament de tot Catalunya heu participat en aquesta convocatòria i ens heu fet arribar les vostres composicions audiovisuals.  

Em plau comunicar-vos que el Jurat d’aquest concurs es va reunir ahir per valorar tots els lipdubs rebuts. En acabar les seves deliberacions, els seus membres van seleccionar com a finalistes les obres següents (per ordre alfabètic):

·         Dona i Pau - Escola Joan Pelegrí (Barcelona)
·         El somni de la Vinyet - IES Vinyet (Sitges)
·         Escola SOLC per la Pau - CEE SOLC (Tarragona)
·         La pau és el camí - Col·legi Sant Josep (Reus)
·         La pau és el camí - Escola El Rodonell (Corçà)
·         Lipdub per la Pau - Escola del Clot (Barcelona)
·         Pau? Mireu com!!! - Escola Sant Josep Oriol (Barcelona)
·         Tocant el cel - DAINA ISARD (Olesa de Montserrat)
·         Together - OSCUS (Barcelona)

Com sabeu, aquests 9 lipdubs finalistes seran projectats en una cerimònia que tindrà lloc el dimecres 30 de gener, Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, a les 18h30 a la Filmoteca de Catalunya (Barcelona). En aquesta mateixa cerimònia es faran públics els lipdubs guanyadors i es repartiran els premis.

L’aforament de la sala és força reduït per un nombre tan important de participants, però cadascun dels centres participants tindrà reservat un nombre limitat d’entrades per poder assistir-hi. Entre avui i demà rebreu un altre correu en relació amb això. Més endavant també rebreu una carta del president de l’ICIP, Sr. Rafael Grasa, comunicant oficialment els resultats del Concurs.

Agraint novament la vostra implicació, us felicitem per la gran feina que heu fet tots i totes!

Cordialment,

Sabina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada