dimarts, 15 de novembre del 2011

El 3.CAT i la xocolatada d'EJP



L’escola del barri d'Hostafrancs ha engegat aquesta setmana una campanya per recollir diners per sumar-se a la iniciativa de l’ACNUR amb el lema “No hi donis més voltes, a l’Àfrica hi ha fam”.


L’escola Joan Pelegrí ha engegat aquesta setmana una campanya per recollir diners per sumar-se a la iniciativa de l’ACNUR amb el lema “No hi donis més voltes, a l’Àfrica hi ha fam” a la que s’hi han sumat els centres de la Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco, de la qual el centre d’Hostrafrancs forma part. Amb aquest propòsit han instal·lat una gran guardiola a l’entrada del centre explicant el motiu de la campanya, però a més, a l’hora d’esbarjo alguns alumnes venen xocolata solidària. “És una xocolata de comerç just i amb els diners que en traguem també serviran per enviar a la banya d’Àfrica”, explica la Montserrat Gusi, una de les mestres que formen part del grup Unesco de l’escola. “Aquest any amb el tema dels refugiats de Somàlia va sortir la idea de vendre xocolata i que els diners anessin directament a l’Acnur”, comenta la Laura Toledo, estudiant de 2n de batxillerat que també forma part del grup i col·labora en la venta de xocolata.




Van començar el dilluns a vendre la xocolata a l’hora del pati i tant la Montserrat Gusi com la Laura Toledo en fan una valoració positiva. “hi ha molts alumnes que s’han implicat en la venda”, comenta la mestra. “El fet que estiguem més d’un dia, ja que molts alumnes no porten diners a l’escola, si els dius que en portin perquè són pels nens de Somàlia, el següent dia ho fan molt contents, a més hi ha gent que en compra cada dia”, explica l’estudiant.


CAT








Fotos: Escola Joan Pelegrí i EL3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada