divendres, 9 de març de 2018

Dia de la Dona

Durant aquesta setmana, a la matèria de socials, hem lligat el temari que estem fent amb la realitat social del moment. Aquest trimestre hem après quins són els sectors econòmics que existeixen i n'hem fet un anàlisi des d'una visió crítica per observar quines  són les activitats econòmiques sostenibles i quines no. A més, tenint en compte que el 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora hem aprofitat per observar quines discriminacions viu la dona dins del món laboral.

L'alumnat ha fet una rercerca d'informació i ha plasmat les dades que posen en evidència la desigualtat que hi ha entre homes i dones al món laboral en les mans liles que ells mateixos han fet. El resultat s'aquesta feina l'hem pogut observar aquests dies al vestíbul de l'escola.Cal destacar que també em posat el focus en analitzar la violència de gènere que viuen les dones refugiades i hem pogut observar com veuen vulnerats amb més força els seus Drets Humans pel fet de ser dones.

Encara ens queda molt camí per assolir la igualtat de gènere i és per aquest motiu que ens hem de seguir sensibilitzant  respecte aquest tema. Cal entrenar la nostra mirada per reconèixer les injusticies del món i lluitar perquè sigui un bon lloc per a totes les persones que l'habiten.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada