dilluns, 29 de setembre del 2014

Agraïment de Ressò, associació de musicoteràpiaBenvolguts,

Des de l’Associació Ressò de Musicoteràpia volem agrair la vostra generosa aportació que ens ajudarà a continuar amb la nostra tasca a l’hospital.

L’Àngels Vidal ens ha fet arribar alguns dels treballs que han fet els alumnes per tal de sensibilitzar-se amb les situacions que viuen els nens a l’hospital. Hem vist la gran quantitat d’activitats que heu organitzat per que aquests treballs es transformessin per part de les famílies i els professors en un ajut econòmic.

Per això us volem felicitar de tot cor, per la iniciativa solidària que tan de bo s’estengués a més escoles i en general a tota la societat.

El vostre ajut serà utilitzat per a coses que per a nosaltres són indispensables per a tirar endavant, especialment en aquests moments més difícils en què les subvencions i ajudes a entitats estan tan minvades.

Per tan hem pensat en cobrir tres de les moltes necessitats que tenim:

Prioritàriament ho destinarem a un suport complementari a la unitat d’Oncologia, també ens ajudarà en la reposició d’instruments que per l’ús quotidià hem anar renovant constantment i finalment en destinarem una part a fer difussió de la nostra tasca amb la filmació d’un petit vídeo on explicarem les tasques de l’associació.


Tot això és important per a nosaltres. El primer i més important és el temps de treball directe amb els nens però també ho és el material que utilitzem per tal de fer viure situacions agradables dins d’un ambient tan inhòspit i finalment la difussió. Aquesta també la considerem important per anar sensibilitzant la societat a que ajudi a cobrir unes necessitats que a vegades queden recloses dins dels hospitals.

La vostra ajuda la resaltarem a la nostra web, sinó us sap greu, fent constar l’Escola Joan Pelegrí com a entitat col·laboradora amb l’associació. Per tant us demanem que ens feu arribar el Logo de la vostra entitat per a poder-lo mostrar.

Ja per acabar, en nom del president de l’Associació, en el nostre i en el de tots els nens hospitalitzats us tornem a felicitar i a agraïr la vostra tasca, el vostre entusiasme i el vostre ajut.

Moltes gràcies !

Núria Bonet
Àngels Pagans
Dul Vallvé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada