dilluns, 17 de març del 2014

MACROACTIVITAT 2014: COREOGRAFIA I MACROVIDEOS

1. En què consisteix la Macroactivitat d'aquest any?



Divendres dia 28 de març, de 12:30 a 13:30, l'alumnat i el professorat de secundària ens reunirem a la Plaça Joan Pelegrí i farem una coreografia amb la cançó "En caravana" del grup Txarango.




A més, tothom que vulgui, podrà fer un Macrovídeo i l'afegirem al muntantge audiovisual final.


2. Com ho farem?

a.) COREOGRAFIA:


- L'alumnat aprendrà la coreografia durant una classe amb un "profe formador" que utilitzarà uns videos tutorials que hem fet. A partir d'aquí, es podrà practicar la coreografia amb el video que posem a continuació. El professorat interessat a aprendre la coreografia ho ha de comunicar a la Judith Casadesús i via correu rebrà els videos tutorials.
- A continuació teniu un vídeo amb l'exemple de la coreografia:




- El dia de la Macro des de l'escola es facilitaran els gots que utilitzarem a la plaça, els quals portaran impresos un logo que ha fet un alumne de l'escola, tanmateix l'alumnat i el professorat haurà de portar un nas de pallasso i la disfressa de pallasso que vulgui. La disfressa no és imprescindible, el nas de pallasso sí.

- Uns dies abans de la Macro, al suro de les aules hi haurà un mapa on s'indicarà on es situarà cada grup-classe a la plaça i per quin carrer han d'accedir-hi. A les sales de profes hi haurà una graella on s'indicarà amb quin grup estarà cadascú/na.

b.) MACROVIDEOS:


INDICACIONS PEL VÍDEO DE LA MACROACTIVITAT 2014


Durada del vídeo

ENTRE 10 I 15 SEGONS!!

Resolució del vídeo

  • La resolució ha de ser de 16:9 (la pantalla panoràmica de televisió normal). Si feu mida 4:3 sortiran marges negres al costat i no el podrem acceptar.
  • La resolució del vídeo ha de ser preferiblement de 1280x720 o 1920x1080. Són resolucions d'alta definició, si teniu resolucions més baixes, mireu almenys que sigui en format panoràmic 16:9 i es vegi nítid, però intenteu no baixar de 852x480.

La càmera

  • NO es pot gravar amb mòbil, així evitem la possible mala qualitat.
  • Podeu utilitzar una càmera compacta amb opció de vídeo o directament una càmera de vídeo, simplement fixeu-vos en les indicacions anteriors!

Format del vídeo

  • ATENCIÓ: Mai es pot gravar amb la càmera en vertical, sempre ha d'estar en horitzontal, o ens sortiran marges negres al costat i no l’acceptarem.
  • Com a consell, és millor que al gravar deixeu la càmera en un lloc quiet o utilitzeu trípode, per evitar que la imatge tremoli massa.
  • L’extensió del vídeo no és cap problema, si pot ser .avi molt millor, però podem acceptar altres formats (.flv, .mov, .wmv...)


COM L'ENTREGUEU?

Envieu el vídeo a : 

videosmacro@gmail.com


1. Com a fitxer adjunt o a través d'un enllaç a Google Drive o Dropbox. 

Indiqueu els vostres noms i el curs en un missatge.

2. A través de la web www.wetransfer.com on no cal registre i només cal que accepteu les condicions d’ús i adjunteu el fitxer (de fins a 2GB), el correu que us indiquem i el vostre, per saber qui sou. Afegiu un missatge indicant els noms dels participants i el curs. A més rebreu una notificació quan nosaltres haguem rebut l’arxiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada