dilluns, 17 de març del 2014

Campanya UNESCO 2014: Pallapupas i Ressò

Història dels Pallapupas



Comencem la XXII campanya de solidaritat com a membres que som de la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO (XEAUC). Aquesta campanya té com a finalitat conèixer d’aprop i sensibilitzar-nos sobre la situació de la infància hospitalitzada i de les persones que treballen per fer-la més suportable, en el nostre cas l’ONG Pallapupas i l’Associació Ressò de musicoteràpia.

Fem aquesta campanya perquè cal que siguem conscients que en aquest món immers en la crisi -al marge d’ella, però amb ella com a rerefons- hi ha tot un seguit de problemes que mereixen també la nostra atenció. Un d’aquests és el dels infants hospitalitzats amb malalties greus o cròniques i els neguits i angoixes dels seus familiars. És una situació amb la qual podem cooperar i també aprendre moltes coses.

En concret ens fixarem en l’actuació que duen a terme l’ONG Pallapupas i l’Associació Ressò de musicoteràpia. Aquestes entitats, que fan una tasca molt significativa en els centres on desenvolupen la seva actuació, veuen limitada la seva acció per culpa d’una crisi com l’actual que, com sabem, ha retallat grans quantitats de recursos precisament en el sector sanitari.

Per això volem cooperar econòmicament amb Pallapupes i Ressò ajudant-los a dur endavant els diversos projectes que realitzen amb infants hospitalitzats i també volem difondre la seva tasca positiva i humanitzadora.

Per això farem diverses activitats a partir del 18 de març, per sensibilitzar-nos sobre la situació que viuen aquests infants i l’acció que duen a terme els que treballen amb ells.

1 comentari:

  1. Molt bona la Macroactivitat, va ser tot un espectacle i un repte. Els pares grans ens seria difícil tanta coordinació musical, gestual i dinàmica. Cal felicitar els organitzadors i/o organitzadores, doncs cada curs us supereu.
    A on penseu arribar? Algú d'atreveix a contestar aquest comentari?

    ResponElimina