dilluns, 10 de febrer del 2014

Participació de l’alumnat de 5è en l’acte de lliurament dels Premis Drets Humans


L’alumnat de 5è de Primària de l’escola ha participat en l’acte de lliurament dels Premis Drets Humans en el qual s’han exposat els treballs sobre la Pau que han elaborat. 

Cada grup classe de 5è tenia un mandala per pintar. Per grups se situaven davant del seu mandala, en espais en blanc separats i havien d’omplir-lo amb els diferents materials oferts per l’escola o portats des de casa. Elaboraven lliurement les formes i els dibuixos... i qui pintava després, hi havia de donar continuïtat. 

Entre tot el grup van elaborar el conjunt de forma cooperativa, en un ambient tranquil i relaxat. Totes les parts del treball final són independents, però alhora formen part d’un tot.


Per fer aquest treball el professorat s’ha inspirat en l’exposició: DIA – TEKHNÉ: Diàleg mitjançant l’art de l’Alex Carrascosa del Gernikako Bakearen Museoa (Museu de la Pau de Gernika).

Volem felicitar l’alumnat de 5è pels treballs realitzats i pel seu comportament durant tot l’acte de lliurament dels premis i el seu professorat per l’acompanyament del treball realitzat.

Grup UNESCO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada