divendres, 15 de novembre de 2013

Zaira Grave rep el 1r Premi Josep M. PañellaAhir al vespre, Zaira Grave, exalumna de l’Escola Joan Pelegrí, va rebre el 1r Premi Josep M. Pañella d’Acció Social, destinat a Treballs de Recerca de 2n Batxillerat per un treball, presentat el curs passat, titulat La inserció social dels presos i preses.

L’acte de lliurament del premi va ser realitzat a la Parròquia Mare de Déu de Bellvitge, a l’Hospitalet, que és l’àmbit d’actuació de la Fundació La Vinya, entitat que el concedeix.

Durant l’acte de concessió va intervenir la directora de l’entitat, Maria del Carmen de la Fuente, que va glosar la figura de Josep M. Pañella, de qui destacà la seva reflexió sobre les causes de la injustícia social i la seva acció a favor dels exclosos. Va ser impulsor, entre d’altres, de la Fundació La Vinya i d’Arrels Fundació.

Per la seva banda, Zaira va explicar el seu treball que va dir que pretenia “fer una crítica al model social en què vivim i proporcionar una visió més humana sobre aquest col·lectiu, deixant de banda els prejudicis”.

Actualment, Zaira està cursant primer de Dret a la Universitat de Barcelona.

Enllaços: 
Fundació La Vinya
Jesuïtes Catalunya
L'H digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada