divendres, 19 d’abril del 2013

Audiència Pública: activitats de l'alumnat de 3r D i 4t C d'ESO que hi participa




El dijous 18 d’abril de 2013, una representació de l'alumnat de l'escola, ha participat en l’acte de lliurament del manifest de la XVIII Audiència Pública per a nois i noies de Barcelona al regidor d’educació i que, en l’edició d’enguany, porta per títol: “La ciutat digital. Les tecnologies al servei de les persones”. L'acte ha tingut lloc al saló de plens de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc.
 
A l'acte hi eren presents el regidor d’Educació i Universitats, Sr. Gerard Ardanuy, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Sr. Jordi Martí, i el Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme, Sr. Carles Agustí així com a representants del món de la docència, alguns mitjans de comunicació i òbviament, representants de l'alumnat dels diferents centres que hem participat en les activitats durant el present curs.
 
Durant l'acte, dos companys de l'escola, la Júlia Deulofeu i l'Oriol Marco han estat els encarregats d'adreçar unes paraules als assistents. La Marina Cardona, també alumna de l'escola, ha estat l'encarregada de fer l'entrega simbòlica del manifest al regidor.
 
Posteriorment, ens hem adreçat a l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà, a la Casa del Mig del parc de l’Espanya Industrial per realitzar la presentació d’instàncies al Registre de Sants sol·licitant audiència a l’alcalde de la ciutat, que tindrà lloc el proper 22 de maig al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i a la que també assistirà una representació de l'alumnat de l'escola que ha participat en l'audiència pública d'enguany.
 
Rosa Bobé i Albert Duarte
Tutors 3r D i 4t C d'ESO
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada