dilluns, 12 de març del 2012

MACROACTIVITAT 2012

Hola!

Recordeu el Lip-Dub de l'any passat?
Va ser un èxit gràcies a vosaltres!!

El dia 23 de març tornem a fer la macroactivitat i entre tots farem una Flashmob!!

A continuació us expliquem per què, quan, on, qui i com ho farem. És important que ho tingueu clar, aquell dia l'esforç de cadascú és decisiu perquè ens surti bé!!

Per què fem una Flashmob?

Perquè volem que tot el barri sàpiga que fem una campanya de solidaritat amb el Grup de Solidaritat contra la Marginació i l'Atur de la Parròquia de Sant Medir del barri de la Bordeta. Aquell dia, després de la flashmob, tota l'escola de secundària col·laborarà i aportarà 1€, i signarà un manifest per denunciar la situació en què es troba molta gent a causade la crisi econòmica.

A través de la Flashmob, volem simbolitzar que, entre tots, amb l'esforç i l'actitud de cada ciutadà i ciutadana, podem assolir la justícia social.

Quan la fem?

El divendres dia 23 de març a partir de les 11:30.

On la fem?

A la plaça Joan Pelegrí.

Qui la fem?

L'alumnat i el professorat d'infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles de l'Escola Joan Pelegrí i l'alumnat i el professorat de l'Escola Miquel Bleach.

Serem aproximadament 2.000 persones!!

Com ho farem?

a.) Al mig de la plaça és veurà una alumna vestida de justícia a dalt d'una escala. Amb una mà sostindrà unes balances (que representen la justícia). Una altra alumna entrarà a la plaça i intentarà, tot saltant, agafar les balances (intentarà obtenir la justícia), però no podrà fer-ho. Arribarà un altre alumne i li preguntarà que què li passa i ella respondrà que no pot aconseguir les balances. Ell li dirà que no es preocupi. Farà un xiulet i vindran els alumners de 1r F i 1r E de Batx. i, entre tots, faran un castell. Llavors, la noia que farà d'enxaneta, aconseguirà agafar les balances.


b.) Mentre els alumnes descarreguen el castell, tots els grups-classe de secundària aniran entrant a la plaça. Tot i que ja us comunicarem l'ordre a través de la cartellera de la classe, entraran per ordre guiats per un alumne de batxillerat (cada grup-classe tindrà un guia que serà un alumne de batxillerat) i us anireu posant en fileres a la plaça. Cada grup-classe farà una filera.

c.) A mesura que aneu entrant i la vostra filera ja estigui ben posada ja començareu a ballar la coreografia. A les mans portareu papers de seda d'un color determinat (el color us el comunicarem també a la caretellera de la classe). Entre tots els cursos farem un arc de Sant Martí!!!.

d.) Seguidament entraran en acció els alumnes d'infantil i primària:
- Primer els alumnes de P3-P4-P5-1r-2n (que portaran globus blaus i els mouran).
- Després els alumnes de 3r-4t-5è-6è ( que ballararan la coreografia amb papers de seda blau).

e.) A continuació entraran a la plaça els alumnes de l'Escola Miquel Bleach.

f.) Finalment, entraran els alumnes de 3r ESO D amb unes lletres gegants on s'hi llegirà: CONSTRUÏM EL SOMNI!!


Quins són els passos que haurem de seguir?




Quina és la música que haurem de ballar?




Aquí teniu una petita mostra del que serà aquell dia!!!

Són alumnes de 3r d'ESO i de 1r de Batxillerat que han participat de forma voluntaria en l'elaboració d'aquest vídeo.


Des d'aquí donem les gràcies a totes les persones (alumnat, professorat i personal de l'escola) que des de fa setmanes estan treballant per aconseguir que aquell dia 
la Macroactivitat sigui un èxit.

MOLTES GRÀCIES A TOTES I A TOTS!!!


ENTRE TOTS ACONSEGUIREM AQUEST SOMNI TAMBÉ!!!! 




JA TENIU A LES CARTELLERES DE LES CLASSES LES INSTRUCCIONS DEL QUE HEM DE FER EL DIA DE LA MACROACTIVITAT.



5 comentaris:

  1. Sortirà genial... ja veureu, l'esforç de tots i totes tindrà la seva recompensa !
    Cristina B.

    ResponElimina
  2. Ei a aquesta escola no pareu d'estar al dia de tot. El curs passat el Libdub, ara un Flashmob, no he trobat al diccionari Collins el significat de la paraula Flashmob, però he trobat flashlight. Com és que doneu per suposat que tota la comunitat educativa sap el significat escaient dels mots? Alguns pares no estem al dia i els fills ja sabeu que s'expliquen poc.
    Algú em pot aclarir que vol dir FLASHMOB?
    Gràcies
    Alan

    ResponElimina
  3. Hola!

    Aquí teniu la definició de "flashmob":

    Mobilització espontània (en l'anglès, flash mob), és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (mòbils i Internet i en la major part dels casos, no tenen cap objectiu més que l'entreteniment, però poden convocar-se també amb objectius polítics, reivindicatius, solidaris o publicitaris.

    Una de les particularitats d'aquestes "tribus temporals" és que no requereixen comptar amb el suport dels mitjans de comunicació per comunicar-se, coordinar-se i actuar de manera conjunta, ja que la seva comunicació funciona a través de xarxes socials virtuals. Els individus utilitzen les tecnologies de la comunicació per difondre missatges a les seves xarxes socials d'amics i coneguts, els quals fan el mateix fins a construir una gran cadena de comunicació, que és capaç de mobilitzar milers de persones.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per l'aclariment, Judith. Espero que us vagi molt bé en participació i resultats.

    ResponElimina