dijous, 3 de març del 2016

L’alumnat de 5è al Premi Drets HumansCom els darrers anys l’alumnat de 5è de Primària de l’escola va participar en l’acte de lliurament dels Premis Drets Humans de Secundària.

L’alumnat de 5è hi va prendre part exposant els treballs realitzats en motiu de la celebració del DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau).

A l’escola van treballar la situació de les persones refugiades a partir d’un informatiu de l’Info-K i intentant imaginar-se quina mena de sentiments poden tenir, en van elaborar un llistat i van justificar-ne l’elecció.

A més, van llegir el conte infantil El monstre de colors d’Anna Llenas, del qual van treure la idea de posar, en els pots específics de diferents sentiments, unes imatges de vivències seves, cosa que els va fer fer una associació amb els sentiments de les persones refugiades, o bé una imatge que havien vist que els ho va fer relacionar. A cada imatge del pot hi havia l’explicació del perquè l’havien triada.

Per acabar l’acte, dotze alumnes de 5è, en representació del grup, van pujar a l’escenari a llegir i ensenyar el conte El monstre de colors. Van ser Alba Cadenas, Àlex Cordón, Carla Roig, Gabriel Calvo, Íker Bayo, Joan López, Laia Queral, Marta Comellas, Mercè Manciñeiras, Miquel Cardona, Núria Tévar i Robert Carbajal.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada