dimecres, 23 de setembre del 2015

Escola d'acollida de l'Ateneu Montserrat



Un curs més, iniciem l’Escola d’Acollida de l’Ateneu Montserrat en col·laboració amb el CNL.

L’Escola d’Acollida ofereix cursos de 45 hores de castellà i de 45 hores de català que acrediten un coneixement bàsic de les llengües i el curs Dona i Cultura de 135 hores que acredita un coneixement dels costums, llengua i cultura de Catalunya, repensant: d’on venim? on estem? i com vivim?

Animem a les famílies d’alumnes (pares, mares...), exalumnes i a l’alumnat de Batxillerat a formar part de la nostra xarxa de voluntariat donant classes als nouvinguts i nouvingudes i a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat a donar atenció als nens i nenes que vénen amb les seves famílies.

Els horaris de les classes són:

Català: dilluns i dimecres de 18h a 20 h o de 20h a 22h.

Castellà: dimarts i dijous de 18h a 20h.

Cultura de Dones: dimarts i dijous de 18h a 20h.

L’inici curs de català serà el dimecres 30 de setembre. El curs de castellà s’inicia el dijous 1 d’octubre i el de Dona i cultura també el dijous 1 d’octubre.

El cursos finalitzaran el 22 o 23 de desembre.

L'escola organitza aquests cursos des de l'any 1996. Ara per ara som un equip de voluntaris i voluntàries format per 18 persones que portem l'administració i l'atenció a l'alumnat. L'escola forma part de la xarxa d'acollida i acompanyament a persones immigrades de Barcelona.

Si necessites més informació, no dubtis en demanar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada