dilluns, 22 de juny del 2015

CONCERT SOLIDARI


El dijous 18 de juny vam tenir l'oportunitat d'assistir  al concert solidari de final de curs a càrrec de la Joan Pelegrí Music Band, el grup format per alumnes de Secundària que compta també amb la participació d’alguns professors apassionats de la música i que encapçala la Núria Batlle. Han calgut moltes hores d’assaig però finalment tot va sonar a la perfecció. Com cada any, tots els participants ens van transmetre la seva il·lusió i ens van fer passar una molt bona estona.
Al llarg del concert es van poder escoltar clàssics del rock com els AC/DC, Queen, Green Day o els Eagles, i melodies més actuals de Beyoncé  o Antonio Orozco que van arrencar  els aplaudiments del públic, molt animat, que demanava encara més cançons.
El concert solidari forma part de la Campanya Unesco d’enguany “Sumant somriures” i les aportacions voluntàries que va fer el públic assistent  seran destinades a l’ONG Somriures de Bombai, que centra la seva acció en la lluita pacífica contra la pobresa i a favor dels Drets Humans en els slums de Mumbai. En total s’han recollit 169,10€, moltes gràcies a tots els assistents i a la banda, per la fantàstica estona que ens han fet passar! Sou uns músics excepcionals! 

Jana Pérez i Judith Casadesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada