dimecres, 25 de juny del 2014

Visita al Centre de Serveis Can Pedró

El dimecres 18 de juny alguns membres del professorat del grup Unesco de l'escola vam anar al menjador social de Can Pedró a portar els 390,50€ que vam recollir amb la venda de xocolata solidària. En aquesta ocasió no ens van poder acompanyar les alumnes que van participar en la venda de la xocolata ja que algunes d'elles estaven de viatge a Londres.

Ens va rebre la Mireia, coordinadora del centre, i ens va explicar que aquests diners els hi anirien molt bé, ja que durant els mesos de juliol i agost ofereixen als infants de les famílies usuàries del Centre un petit casal. En aquest casal hi assistiran uns 20 infants  de 2 a 15 anys de 12.00 a 19.00h, i a banda del dinar , berenar i sopar, se'ls hi ofereixen unes activitats per tal que no estiguin pel carrer o a casa, ja que en molts casos viuen en  una pensió o en una habitació llogada tota la família.

També ens va dir que aquest estiu s'han ofert com a voluntaris alguns alumnes de l'escola, 2 de 4tESO que van fer el Projecte de Recerca de 4tESO sobre el menjador social, i algunes alumnes de 4t i Batxillerat que l'any passat ja van fer de voluntàries (a la cuina o servint taules)-

Esperem el curs vinent poder seguir col.laborant d'una manera o altra amb ells.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada